A történet ott kezdődött, hogy a saját tervezésű, egyedileg gyártatott gitárom felületkezelését többszöri próbálkozásra sem sikerült az általam elfogadható minőségben elkészíttetni. Ekkor kerestem meg Gepárdot azzal, hogy tud-e nekem segíteni abban, hogy végre elnyerje ez a hangszer a végleges formáját.
Szerencsére elvállalta, sőt miután átbeszéltük az anyagiakat, egy csavarhúzóval a kezében, egy "Akkor el is kezdem" mondás után neki is látott. Itt már gondoltam, hogy jó kezekbe került a gitárom.
Hihetetlen szimpatikus volt, hogy István végig tájékoztatott a folyamatokról, gyakorlatilag folyamatos online kapcsolatban voltunk, minden nagyobb lépés előtt fotót küldött. Nagyon megnyugtató volt látni, hogy bár nem Ő készítette a gitárt, mégis sajátjának tekinti ezt a projektet, és a legmagasabb minőségben fogja kivitelezni a munkát. Képeken is nagyon jól nézett ki, de a fotók nem is igazán adják vissza, hogy élőben mennyire szép lett.
A festésen, lakkozáson kívül megkértem, hogy ha már darabokra szedjük a hangszert, akkor az elektronikát is húzzuk fel egy kicsit. Természetesen SUBLIME hangszedőket tettünk bele, melyek Kurtács András keze munkái. Ezeket egy szóval lehet jellemezni: tökéletesek! Designban, kivitelezésben, és természetesen hangban is.
Összefoglalva: hihetetlen elégedett vagyok a végeredménnyel, nem kérdés, hogy ezentúl mindenféle hangszerészt igénylő nyűgömmel Gepárdot fogom megkeresni, és Őt fogom ajánlani mindenkinek. Nagyon pontos, precíz munkát végez, és személyében egy olyan szakembert ismerhettem meg, aki igazából tud és akar is szolgáltatni. Nagyon köszönöm a munkát, és sok megrendelést kívánok a jövőben!

Győry Attila


Nyomtatás